*** Your browser doesn't support CSS - the page was automatically degraded to structure only. ***
English version

Támogatóink

MD1 / scene.hu

scene.hu

A Function szervezésének elősegítésében oroszlánrészt vállal a Magyar Demoscene Egyesület (MD1); az egyesület célja a hazai digitális művészetek alkotóinak támogatása, és a hasonló rendezvények elősegítése.

Blind Logic

Blind Logic

A Blind Logic egy lassan egy éve Android-os játékfejlesztéssel foglalkozó cég, fő profiljuk a retro játékok modernizált adaptációja. Játékaik megtalálhatók az Android Market-en.

Digital Reality

Digital Reality

A Digital Reality a legrégebbi és egyik legismertebb magyar játékfejlesztő cég. A stúdió 1991-ben kezdte meg a működését, és az első játéka a Reunion volt, ami Amigára és PC-re jelent meg. A csapat ezután az Imperium Galactica sorozaton kezdett el dolgozni. A további években a Haegemonia - Legions of Iron, Platoon, Desert Rats vs. Afrika Korps játékokat készítették el, amelyek sok helyről gyűjtöttek be 90%-os értékelést. A legutóbbi játékok közé tartozik a Skydrift, a Dead Block és a Bang Bang Racing, valamint komoly kritikai sikert arató Sine Mora, amit a Digital Reality és a japán Suda51 (Grasshopper Manufacture) közösen készített. Az 1999-es fejlesztésű Imperium Galactica II a máig fennálló érdeklődés miatt nemrég iPad-en is megjelent.